sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

R.I.P Viktooria

Surullisia uutisia. Sabinan marsu, Viktooria, lopetti yhtäkkiä syömästä, joten se vietiin eläinlääkärille jossa sen hampaita (kolmen rauhoituspiikin jälkeen) raspattiin lyhyemmiksi, sillä ne olivat kasvaneet liian pitkiksi ja menneet vinoon. Eipä vika tainnutkaan olla hampaissa, vaan jossain muussa. Eilen illalla Viktooria otettiin pois häkistä ja sille koitettiin syöttää puuroa, muttei suostunut häävisti edes maistamaan. Siinä sitten vähän ajan päästä Viktooria nukahti Sabinan syliin ja jatkoi matkaansa kohti taivasta ♥ 
Tämä 5-vuotias marsu ehti olla meillä noin kaksi vuotta Millin kanssa. Nyt 7-vuotias Milli jäi yksin, joten toivotaan että se pärjää ilman kaveriaankin, jonka kanssa se tottui elämään. 

Tämä on mun viimeinen kuva Viktooriasta
Viime pääsiäisenä

Mulla ei ole pajoa kuvia tästä vipeltäjästä, enkä sen kanssa kyllä paljoa ollutkaan. Toki me asuttiin ne pari vuotta samassa huoneessa ja totuin jo sen kiljumiseen. Jatkossa tulee varmaan olemaan hiljaisempaa.


Milli ja Viktooria

3 kommenttia:

  1. Voi eikä ;( Hirveästi voimia teille! Lemmikin menettäminen on aina aivan hirveää.. meilläkin oli aikoinaan kaksi marsua ja voi miten se itkettikään kun ne molemmat nukkui pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      On se hirveää, mutta toisaalta helpottavaakin jos lemmikki pääsee kärsimyksistään mikäli se on ollut sairas...

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi :)